marți, 25 decembrie 2012

Mesaj Metatron


                                       Mesaj de la METATRON,

Sunt Metatron, Arhanghelul  Intelepciunii Vietii.

Culoare energetice sunt coborate din univers catre voi, cu constiinta vizualizati ca sunteti pe o scara rulanta care merge catre univers si cand sunteti pe ea vizualizati cum sunteti purificati de dusuri energetice colorate si cu cat sunteti mai puri cu atat incepeti sa vibrati mai mult pana cand va vedeti lumina.

Culoarele acestea sunt  portaluri energetice care au fost deschise catre voi azi ca si acum 2000 de ani pamanteni.

Acum constiinta si evolutia voastra este alta, sunt suficiente doar intentiile de a va purifica si asta se va intampla.

Energiile acestor portaluri sunt de iluminare, de purificare, de transformare ca niste trepte de evolutie, ca niste completari a ceea ce va era necesar in evolutia voastra.

Portile Universului sunt deschise sa va aduca lumina, pace, bucurie, fericire. Acum universul  aduce energia Christica in fiecare fiinta vie de pe planeta Pamant, energizandu-le si ridicandu-le vibratia in aceasta lumina aurie, Christica.

Azi, cheile de acces in dimensiuni mai inalte ale constiintei voastre se activeaza si cei care nu reusesc sa integreze lumina vor sti cum  sa acceseze aceste chei. Cheile catre dimensiuni superioare vor fi accesate si de catre cei care nu sau trezit dar care se vor trezi curand.

Energiile acestei sarbatori vor ajuta la trezirea constiintei voastre individuale si colective mai profund si mai intens. Acum plasele mesianice de deasupra voastra purifica tot ce este viu si anima in fiecare constiinta  Energia  Christica a Creatorului.

Lumina sa va fie calauza spre trezirea voastra unanima si a constiintei voastre in unime.

Nu uitat! Totul inseamna IUBIRE.

IUBIREA este  CHEIA catre trezire si iluminare.

Traiti iubirea ca pe starea voastra de a fi, ea  vindeca, purifica, trezeste si inalta. Traiti-o cu toata fiinta voastra si atunci veti fi vesnici si eterni.

Va iubesc, va admir si va urez ca in calatoria inimii voastre sa fie pururi  IUBIRE.


channeler Silvia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu