luni, 13 mai 2013

Initiere in Cheile Arhanghelului Raziel




atlantis-angel-raziel-300

Initiere in Cheile Arhanghelului Raziel

Sambata 18.05.2013 ora 12:00

ARHANGHELUL RAZIEL este legendarul autor al Cartii Ingerului Raziel – “unde toate cunoştinţele cereşti şi pământeşti sunt stabilite.” Cartea Ingerului Raziel este renumita deoarece conţine 1500 chei ale misterelor universului. Din păcate, ele sunt scrise într-o limbă atât de obscură şi imposibil de descifrat (fără probabil ajutorul lui Raziel însuşi), despre care cei mai multi îngeri din ceruri nu sunt capabili să o inteleaga. Raziel este, de asemenea, cotat ca protector special al primului om.
Arhanghelul Raziel este unul dintre Serafimi, gardian al originalitatii şi tărâmului ideilor pure. El este informat în mai multe arte mistice şi poate explica adevărul din spatele multor adevăruri oculte din univers. Un fapt interesant este ca Arhanghelul Raziel vă poate oferi o înţelegere a curenţilor de energie din universul magic şi cum să-i manipulati în scopuri diferite. El este cunoscut ca “Vrajitorul din taramul Arhanghelilor”, care apare înaintea ta ca o forma puternica, impunatoare, care arata ca marele vrajitor Gandolf din Stapinul Inelelor. Darul Lui pentru tine este de a te asista sa lucrezi prin intermediul problemelor de viaţă din trecut, precum şi la plantarea seminţelor manifestarii.
Beneficitate: Eliberari de durere si negativitate, prin culorile curcubeului. Calmeaza insomnia, bronşita, astmul bronşic, şi condiţii pulmonare.Potoleste migrene si dureri de cap. Circumstante de tiroidă hiperactivă, spargeri de tumori sau excrescente. Scaderi ale tensiunea arteriale şi ameliorari ale durerilor de spate
Asociaţii emoţionale şi mentale: Ajută să se concentreze pe problemele personale – conştiinţa de sine, auto-înţelegere şi cunoaştere de sine, tratează obsesiile şi stabilitatea emoţională.
Asociaţii Spirituale: Sterge forme gand negative, ajuta la abilităţi telepatice, intuitia, clarviziunea, claraudiţia, clarsimţirea. Sporeşte cunoaşterea spirituală.
Asociere Piatră preţioasă: Cristal de cuarţ transparent

Cunoscut mai mult celor care se ocupa cu ezoterismul si cu ocultismul, Arhanghelul Raziel este cel care te poate ajuta sa intelegi materialele ezoterice, principiile manifestarii, geometria sacra, fizica cuantica si alte informatii de nivel inalt, iti arata adevarul din spatele manifestarilor oculte din univers.
Precum un vrajitor Divin, Raziel te poate asista in procesele alchimice de clarvedere si magie divina, iti dezvolta abilitatile psihice pentru a cunoaste si simti fluxurile energetice din univers pentru a putea lucra cu ele. Este bine sa se invoce in meditatiile regresive pentru intelegerea corecta a vietilor trecute.
Raziel te ajuta sa intelegi limbajul simbolurilor, oferindu-ti chei spre a deschide anumite dimensiuni, porti spre energiile cu care vrei sa lucrezi sau spre fiinte spirituale.
Calea pe care alegi sa mergi poate fi cea a efortului, a creativitatii sau calea revelatiei. Poti sa megi singur pe drumul tau, incercand diverse modalitati de evolutie pentru a vedea ce se intampla, sau poti sa intri in legatura cu acele entitati de lumina care te pot sprijini si indruma. Una este sa faci totul de unul singur si alta este sa ai prieteni care sunt gata oricand sa te ajute.

 Locurile sunt limitate! ( 20 pers.)

Veti primi materialele corespunzatoare initierilor primite si certificatul de initiere.
Locatie : Bucuresti, Centrul Holistic Metatron.
Costul initierii : 50 lei.
Data limita pentru inscriere  17.05.2013, ora 20:00.
Inscrieri : email silvia@elenoh.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu