miercuri, 30 ianuarie 2013

Corpurile



Corpul fizic

Deci, in lumea veche, ai un corp fizic, iar reactia pe care o au majoritatea oamenilor la acest corp fizic este ca si cum ar fi un dusman, un adversar. Explicabil, caci voi va traiti prin intermediul lui, limitarea karmica. Astfel ca majoritatea oamenilor au acest
sentiment: "Daca nu as avea corp, nu as fi trait toate aceste limitari". Poate exista si o negare totala a faptului ca acest corp ar avea o constiinta, si ca scopul acestei constiinte este acela de a-ti servi tie si spiritului. Astfel, corpul fizic se misca având
sentimentul ca este negat si abuzat, deoarece voi ziceti: "Ei bine, nu vreau sa traiesc karma si prin intermediul tau, si de aceea nu am de gând sa dau nici un fel de atentie lucrurilor pe care mi le spui.
Nu am de gând sa te hranesc cu ceea ce vrei tu. Nu am de gând sa te las sa te joci asa cum vrei tu". Iata câte lucruri ciudate ii provoci corpului tau. Daca va gânditi, majoritatea dintre dumneavoastra au genul de relatie iubire-ura cu propriul lor corp. "Este prea gras, prea inalt, prea lat, prea chel, prea cret, prea lung, prea scurt."
Deci, majoritatea dintre voi au acest gen de relatie cu fizicul.

Corpul eteric

Aveti de asemenea ceva pe care l-am denumit schita eterica (corp eteric). Multi dintre voi, daca percepeti pe un plan eteric, percepeti acest corp la aproximativ jumatate de inci (1,27 cm) departare de pielea voastra. El exista de asemenea si in launtrul
vostru. Acest corp cuprinde structuri care sunt din dimensiunea a 7-a, a 6-a a 5-a si a 4-a. Vom explica aceasta. Vorbim in termeni de dimensiuni. In mod normal, va aflati in dimensiunea a 3-a.
Structurile dimensiunii a IV-a din corpul eteric
Structura celei de-a 4-a dimensiune in modelul nostru este nivelul astral. Aici sunt stocate majoritatea modelelor karmice in corpul eteric. El porneste miscarile care continua in alte copuri energetice, care iti aduc experiente karmice. De asemenea
functioneaza pentru a mentine ADN-ul la nivele limitate, de supravietuire prin inhibarea cantitatii de lumina pe care corpul tau fizic poate s-o absoarba.
Structura dimensiunii a V-a din corpul eteric
Apoi ai structura corpului de lumina din dimensiunea a 5-a (in stare latenta) si in aceasta structura exista ceva pe care noi denumim cristale eterice. Aceste cristale blocheaza anumite fluxuri si au grija ca respectivul corp sa nu fie activat prea repede.
Modelul eteric din dimnensiunea a 5-a este alcatuit dintr-un sistem de meridiane axiotonale, un sistem circulator axial si puncte de rotire prin care aceste sisteme si structuri sunt conectate.
Ca parte a acestui joc al separarii, meridianele axiotonale umane au fost deconectate de la legatura directa cu Supraeul si cu alte populatii stelare. Aceasta a dus la atrofierea creierului, la imbatrânire si moarte. Liniile axiotonale sunt echivalente cu
meridianele pentru acupunctura care pot face legatura cu supraeul si cu sistemele stelare rezonatoare.
Prin intermediul liniilor axiotonale, un corp uman este direct reprogramat de Supraeu intr-un nou corp de Lumina. Liniile axiotonale exista independent de orice corp fizic sau forma biologica. Ele provin din diferite sisteme stelare si reprezinta mijloacele prin
care corpul galactic controleaza mecanismele sale de regenerare. Sa ne imaginam calea lactee ca fiind corpul unei fiinte constiente.
Stelele si planetele sunt organe ale acestui corp; toate speciile diverse de pe stele si planete sunt ca si celulele din organele corpului galactic, reinnoind energiile organelor si celulelor.
Planeta Pamânt si locuitorii ei au fot separati de corpul galactic si de Supraeu pentru a juca acest joc al separarii, iar acum sunt conectati din nou.
Liniile axiotonale sunt alcatuite din Lumina si Sunet. Functiile serviciului lui Christos sunt necesare pentru restructurarea meridianelor axiotonale din corpul uman. Odata ce a fost facuta reconectarea, supraeul transmite frecventele culorii potrivite pentru
regenerarea corpului fizic intr-un corp de Lumina.
Liniile axiotonale se afla de-a lungul meridianelor de acupunctura si se leaga cu unele dintre ele prin intermediul "punctelor de rotatie".
Punctele de rotatie sunt vârtejuri mici, sferice de energie electromagnetica care par a fi pe suprafata pielii (de fapt ele sunt in structura eterica). De asemenea exista puncte de rotatie in fiecare celula a corpului. Aceste puncte celulare emit frecvente de sunet si lumina care determina rotirea la un nivel mai ridicat a atomilor moleculelor din celule. Prin aceasta sporire a rotatiei moleculare, se creeaza fibre de lumina care formeaza o retea pentru regenerarea celulara.
Sistemul circulator axial era complet rudimentar la speciile umane, datorita liniilor axiotonale care erau deconectate, astfel incât acest joc al separarii putea fi jucat. Este un sistem energetic din dimensiunea a 5-a, care conecteaza punctele de rotatie de pe suprafata pielii la fiecare punct de rotatie din fiecare celula. Este un model pentru transformarea fizica si s-a innoit acum când liniile axiotonale sunt reconectate. Sistemul axial pulseaza energie, asa cum sistemul circulator pulseaza sângele, dar sistemul axial este la baza de natura electrica, asa cum este si sistemul nervos. Supraeul trimite energie catre linia axiotonala, care apoi merge catre punctele de rotatie de la suprafata pielii, hranind meridianele de acupunctura fizica si apoi sistemul axial. Pe masura ce sistemul axial primeste energie de la Supraeu, combina din nou culoarea si sângele pentru a reconstitui sistemul sangvin, limfatic, endocrin si nervos dupa Modelul Divin, Adam Kadmon. De asemenea, transporta energia Supraeului catre punctele de rotatie din interiorul celulelor. Aceasta stimuleaza punctele de rotatie sa emita Sunet si Lumina pentru a crea reteaua pentru evolutia innoita a umanitatii.
Structura dimensiunii a VI-a din corpul eteric
Structura dimensiunii a VI-a se compune din scheme si modele care sunt alcatuite pentru formarea materiei si a corpurilor de lumina.
Aici se afla codificarea ADN. Deci avem acest model din dimensiunea a 6-a care determina ce se afla in ADN-ul vostru si forma corpului vostru fizic. Slujitorii luminii poarta parti infime de material genetic de la diferite specii care traiesc pe cele 383 de planete ascendente.
Structura dimensiunii a VII-a din corpul eteric
Structurile dimensiunii a VII-a sunt pentru incorporarea divinitatii.
Ele sunt linia de contact intre corpurile fizice sau astrale ale unor specii date si planul lor divin. Adam Kadmon este forma Divina din care provin toate speciile simtitoare; tocmai de aceea include o imensitate de forme. Structurile din dimensiunea a 7-a sunt foarte flexibile, diferind de la individ la individ. "Praguri" dinainte stabilite ale structurii care in cadrul corpurilor din dimensiunea a 3-a si a 4-a creeaza un plafon in functie de care se stabileste cât de mult Suprasufletele pot interfera si pot intruchipa orice tip de
specie data.
Deci, inainte de activarea corpurilor de Lumina, daca mergeati in jurul acestei planete, erati destul de constienti de structurile dimensiunii a 4-a din corpurile voastre.

Corpul astral

Urmatorul corp din acest model este ceea ce noi numim corpul emotional. Corpul emotional, corpul mental si corpurile spirituale sunt alcatuite din tetraedre duble, daca le privesti 5-dimensional.
Ele au perioade de rotatie specifice. In corpul emotional, voi aveti plasate toate aceste minunatii plasate, si tot ceea ce reprezinta ele este geometrie, care se intâmpla sa nu se miste intr-un mod coerent.
Aceasta miscare incoerenta este cauzata de structurile 4-dimensionale din modelul eteric. Astfel sunteti asezati pe emotie " aceasta este parte din jocul karmei. In acest joc, sunteti invatati sa nu va exprimati. Exprimarea este periculoasa. Daca nu va puteti exprima, veti bloca acele minunate geometrii din acel câmp. Ceea ce se intâmpla este ca mergeti asa fara scop pâna in momentul in care intâlniti pe cineva cu un punct"fixat, complementar. Micile tale geometrii se blocheaza si iata-va realizându-va karma. Sunteti fixati. Si ramâneti blocati pâna când blocarea este completa si apoi ele se deblocheaza. Voi considerati ca este o limitare. Poate chiar ca un fel de disconfort. Si va intrebati: "De ce naiba ma aflu aici?"

Corpul mental

Corpul mental este de asemenea alcatuit din forme geometrice. Aceasta functie a corpului este aceea de a determina realitatea ta. El considera ca are totul sub control. El considera ca determina totul.
Nu este asa, dar toata treaba lui este aceea de a determina ce este "real", te ajuta sa te prinzi in jocul karmei. Nimic mai mult nu uraste corpul mental, decât schimbarea. Nimic. Pentru ca, daca schimbi ceea ce faci acum, s-ar putea sa nu supravietuiesti in
viitor. Mentine mereu o realitate care, crede el, te va mentine in viata, fie ca functioneaza sau nu. Nu-i pasa nici cât negru sub unghie daca esti fericit sau multumit in vreun fel. Este aici ca sa te mentina.

Corpul spiritual

Corpul spiritual (urmatorul spre afara) este de asemenea facut din aceleasi tetraedre duble si este " in mare parte " ignorat in jocul karmei. Scopul sau initial este de a te conecta la supraeu, supraeul tau christic, si la prezenta Eu Sunt. Evident, corpul spiritual este mai putin folosit in jocul karmei. Sta acolo fara sa participe, si conexiunile nu se mai fac.
Corpul spiritual aduce impulsuri si informatii din propriul tau spirit, care apoi se ciocnesc de un corp mental care spune "Asta nu este real". Atunci când corpul emotional aduna sugestii de la Spirit, in loc sa incerce sa le exprime, se inchide. Iar tu continui sa repeti acest ciclu al limitarii si separarii, deoarece acest intreg joc s-a bazat pe iluzia separarii de spirit. Asta este tot.
Chakrele tale (formatiuni energetice in structura eterica)
Celelalte lucruri care modifica functiile sunt sistemele chakrelor tale. Multi dintre voi sunt constienti de chakre. Aveti in total 14 chakre majore care exista multidimensional " 7 in cadrul corpului fizic, 7 in afara corpului vostru " plus "chakrele" Alpha si Omega.
Multe persoane vad sau percep chakrele ca fiind surse de energie iradiante, rotitoare, dar chakrele au de asemenea o structura interna 6-dimensionala.
In jocul karmei, structura celor 7 chakre incorporate a fost in mod deliberat limitata asa incât ele sa poata doar transforma energie din planul astral. Ele au fost "sigilate". Cu acest model limitat, o chakra arata ca doua conuri. Unul dintre conuri se deschide spre partea din fata a corpului, iar celalalt se deschide spre partea din spate. Acolo unde punctele lor ingustate se ating in centrul corpului, sunt "sigilate" asa incât ramân in aceasta configuratie.
Aceasta parte ingusta din centru are tendinta de a fi supraincarcata cu "resturi" mentale si emotionale, determinând ca rotatia conurilor sa incetineasca sau sa se opreasca. Aceasta seaca de energie sistemul meridianelor de acupunctura si poate cauza boala sau moarte. Acest gen de structura a chakrelor poate doar misca energia din fata spre spate sau invers, si nu poate utiliza frecvente dimensionale superioare.
Atunci când procesul Corpului de Lumina este activat, "sigiliile" din centrul punctelor sunt rupte. Structura chakrelor se deschide in mod gradat dinspre centru, pâna când dobândeste forma de sfera. Aceasta permite chakrei sa radieze energie in toate directiile si incepe sa transfere frecventele de la dimensiunile superioare. Corpul varsa
resturile colectate karmic, iar modelele sferice fac o alta colectare imposibila. Sferele continua sa-si mareasca dimensiunile, pâna in momentul in care chakrele se unifica intr-un singur câmp energetic.
Fiecare dintre chakrele superioare (chakre neincorporate) are o structura geometrica diferita, care este potrivita pentru transmiterea frecventelor specific dimensionale sau ale supraeului asociate cu chakra. Chakrele 8 si 11 contin tipare plate transparente
prin care trec liniile galactice axiotonale. Aceste modele sunt utilizate de catre Suprasuflet pentru a modula influentele stelare asupra corpului fizic al cuiva, odata ce meridianele axiotonale ale cuiva sunt reconectate. Suprasufletul recalibreaza liniile axiotonale si sistemul circulator axial prin chakra a 8-a. De aceea chakra a 8-a
are rol de "control general" pentru mutatiile sistemelor corpului si contopirea corpurilor energetice.
Pâna de curând, "chakrele" Alfa si Omega fusesera cu caracter vestigial in corpul uman. Chiar daca "chakrele" Alfa si Omega sunt centre energetice, ele au un model complet diferit de alcatuire si functioneaza altfel decât celelalte chakre. Ele sunt regulatori energetici fin reglati pentru undele electrice, magnetice si gravitationale, servind in acelasi timp drept ancore pentru prototipul eteric de dimensiunea a 7-a.
"Chakra" Alfa se afla cam la 6-8 inci (15-24 cm) deasupra capului si aproape 2 inci (5 cm) in fata de la centrul capului vostru (1 inch = 2,54 cm). Va conecteaza la corpul vostru nemuritor de Lumina din dimensiunea a 5-a. "Chakra" Omega este cam la 8 inci ( 20 cm) sub capatul sirei spinarii tale si te conecteaza la planeta ca o holograma, precum si la intreaga ta retea holografica a incarnarilor.
Spre deosebire de matricea karmica din dimensiunea a 4-a, chakra Omega este un tip de legatura complet non-karmica. Chakra 8 este la 7(17,78 cm)-9(22,86 cm) inci deasupra centrului capului, deasupra "chakrei" Alfa. Exista o coloana de Lumina, de aproape 4 inci (10,16 cm) ca diametru, care se extinde de la chakra 8 in jos, prin centrul corpului vostru, prin chakrele incorporate, la aproape 8 inci (20,32 cm) mai jos de picioarele voastre. Coloana sustine un tub de Lumina de aproximativ 1 ¾ (4,445 cm) inci diametru, care se desfasoara exact de-a lungul centrului, pe intreaga lungime a coloanei.
Atunci când "chakrele" Alfa si Omega sunt deschise si opereaza corect, veti trai ceva numit Valurile lui Metatron, miscându-se prin coloana interna de Lumina. Aceste unde magnetice, electrice si gravitationale oscileaza incolo si incoace intre "chakrele" Alfa si Omega, care regleaza amplitudinea undelor si frecventa lor. Aceste unde stimuleaza si sustin fluxul energetic al fortei pranice de viata in tubul mai mic de Lumina. Undele Metatron ajuta de asemenea la coordonarea modificarii corpului fizic spre modelul preexistent al corpului vostru nemuritor de Lumina.
Când chakrele incorporate se deschid in structura lor sferica, se extind retele pentru a conecta chakrele direct la puncte de rotatie de la suprafata pielii, astfel conectând chakrele direct la sistemul cel nou axial si axiotonal. Conectând retelele chakrale la liniile axiotonale, chakrele sunt prinse in retele de evolutie superioare, retele de rezonanta universala si miscari ale undelor. Acest lucru ajuta chakrele si corpul emotional, mental si spiritual sa convearga intr-un câmp de energie unificat. Apoi, acest câmp unificat primeste corpurile Suprasufletului si se misca sincronic cu undele si pulsurile universale. Acest intreg nou sistem transmite apoi aceste unde si pulsuri prin punctele de rotatie, in sistemul circulator axial, pentru a recalibra pulsurile si fluxurile fluidelor corporale.
Acum, in jocul karmei, din moment ce te afli intr-o stare de separare fata de spirit si traiesti intr-o stare de limitare si esti deja indepartat de corpul tau fizic, ceea ce de obicei inseamna ca de fapt nu te afli in corpul tau. Daca nu te afli in corpul tau, nu poti activa chakra inimii.
Iar daca nu poti activa chakra inimii, chakrele care opereaza predominant sunt chakra de baza, chakra ombilicului si chakra plexului solar. Toate interactiunile voastre sunt determinate de frica instinctiva, modelele karmice, putere, lacomie, dorinta sau interactiuni cu oamenii pur egocentrice. Astfel nu poti sa ajungi sa ai o interactiune superioara pâna când nu esti complet in corpul tau.
Si, bineinteles, chakrele superioare, neincorporate, nu sunt activate deloc.

COMUNICARE A ARHANGHELULUI ARIEL- CANALIZAT DE
TASHIRA TACHI-REN


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu