miercuri, 19 iunie 2013

CURS REIKI USUI IN BUCURESTI 20-21.07.2013

Sesiunea de inscriere pentru acest curs se va incheia maine 18.07.2013,ora 12:00.

REIKI USUI
reiki-levels
Reiki este o practica spirituala descoperita in 1922 de japonezul Mikao Usui, care de atunci a fost dezvoltata si adaptata de numerosi maestri. Reiki foloseste tehnica denumita vindecarea prin intermediul palmelor, tehnica prin care practicantii transfera energia universala ki, proces care duce la (auto)vindecare si atingerea starii de echilibru spiritual.
Reiki-ul îsi are originile în adâncul timpurilor si-n profunzimile noastre, ca metoda simpla de vindecare sau de autovindecare. Cu totii stim ca punem mâinile acolo unde simtim durere, si asta în mod spontan! Este un gest de o perfecta naturalete. Am putea spune ca facem cu totii Reiki înca de la nastere în mod inconstient si fara sa punem un nume metodei…

Reiki actioneaza la toate nivelurile fiintei: fizic, emotional, mental, spiritual.
In urma cursurilor si tratamentelor de Reiki se obtine o sanatate robusta
si o capacitate de vindecare crescuta, o minte mai clara,
un control asupra stresului si o viziune optimista si completa asupra existentei.
Gradul I:
După iniţiere, practicantul poate face autotratament, si dupa un timp si tratament altor persoane. Poziţiile de punere a mâinilor sunt simple şi intuitive, se merge pe principiul de sus în jos, urmărindu-se chakrele, pe faţa şi pe spatele trupului. De asemenea se aplică mâinile în locurile dureroase.
Gradul al II-lea:
După iniţiere, practicantul primeşte primele simboluri Reiki, cu ajutorul cărora îşi poate activa palmele pentru o mai mare eficienţă şi poate face tratament şi prin realizarea şi vizualizarea simbolurilor în anumite puncte bine precizate. Poate efectua tratamente la distanta si tratamente mai eficiente folosind simbolurile. De asemenea, simbolurile permit curăţarea încăperilor de energii negative, dăunătoare, curăţarea şi energizarea mâncării, dar şi trimiterea luminii la distanţă, crearea câmpurilor de protecţie.
Gradul al III-lea (profesor):
După iniţiere, practicantul primeşte noi simboluri şi învaţă tehnici suplimentare. Poate face acordaje altor persoane.

Dupa acest curs in care vom studia Reiki Usui  ca si baza a ceea ce vom practica alaturi de alte tehnici, vom forma o  grupa de practica pentru tehnici de terapie energetica.
Intalnirile se vor organiza saptamanal,2 ore in care vom impartasi experiente si vom practica ceea ce am studiat ca si tehnica.
Durata cursului : 2 zile x 3 ore
Cursul se va sustine in 20-21.07.2013 orele 10-13
Veti primi materialele cursului  si certificatul de initiere.
Locatie : Bucuresti, Centrul Holistic Metatron.
Costul cursului : 250 lei
Inscrieri : email silvia@elenoh.ro
Dupa 21 de zile de la initiere vom organiza cursul de maestru reiki usui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu