sâmbătă, 29 iunie 2013

Meditatia de Activarea ADN-ului și Expansiune


tezire_spirituala_meditatia
Acum aș dori să ia câteva respirații adânci, si asa cum respirati in, aduce doar atenția pe spațiul de deasupra capului. Acest lucru este în cazul în care chakrele sunt mai mari. Nu contează că nu știi unde sunt, ei sunt în spațiul de deasupra capului. Deci, permite doar energia iubirii necondiționate și energia Luminii sa curga in voi, cu fiecare dintre dumneavoastră în-respirații, și cu de-respirații, permite doar confuzie, anxietate, orice teamă că ați putea avea, doar permite subliniază și tulpini de viață de pe planeta Pământ să plece de fapt și să fie transformat în iubire. (Pauză)
Deci, așa cum am merge cu fiecare în respirație, simt că dragostea, simt că lumina curge în, care curge în, și cu mesajului de respiratii, permite doar tot ce confuzie să te las.
Puteți, de asemenea, la acest moment se concentreze pe chakra inimii Superior, care este chiar deasupra inimii fizice, și simt energia miscandu-se acolo, în acea chakra inimii superior, glanda timus. Numai prin aceasta glanda timus pe care le simt dragostea. Numai prin aceasta glanda timus pe care le puteți experiență de fapt, adevarata iubire neconditionata. Deci, cu fiecare în respirație, permiteți-vă să simțiți această dragoste. Declanșa Lumina, declanșa Lumina, Lumina, Lumina. Declanșa Iubirea, de a declansa Iubirea, Iubirea, Iubirea.
Și aș vrea să vă imaginați acum voi înșivă ca fiind un cristal dublu-terminală, care este, un cristal cu un punct de pe fiecare capăt. Punctul de sus a acestui cristal este lungimea de o mana de deasupra capului. Punctul de jos a acestui cristal este lungimea de o parte, de sub picioarele tale. (Nu contează că ați putea fi sezand sau intins sau in picioare.) Deci, acum acest cristal este Corpului de Lumina cristalina.
Cu fiecare dintre dumneavoastră în-respirații, aș dori să vezi, simti, imagina, permite – pentru a înțelege că a vedea, simti, imagina, permițând nu sunt diferite unele de altele. Imaginația este vizualizare. Deci, vezi, simti, vizualiza, permit acest lucru cristal dublu-terminală a deveni activat cu energie a Iubirii. In timp ce inspirati, a se vedea acest cristal începe să pulseze cu Lumina, a se vedea acest cristal începe să pulseze cu dragoste. Și cu fiecare în respirație, a se vedea o clădire în energie. A se vedea, simti iubirea, simtiti Lumina turnare în tine. Declanșa Lumina, Lumina, Lumina. Declanșa Iubirea, declanșa Iubirea, Iubirea, Iubirea.
Acum, a se vedea un alt cristal dublu-terminală (sau un cristal, cu un punct de pe fiecare capăt), trece prin acest prim drept de cristal în care chakra inimii este, pe orizontală. Vezi acest nou cristal, de asemenea, cu dumneavoastră în-respirații, fiind energizat cu energii ale iubirii neconditionate si energiile Luminii nediferențiat. Declanșa Lumina, declanșa Lumina, Lumina, Lumina. Declanșa Iubirea, declanșa Iubirea, Iubirea, Iubirea.
Continuă să respiri, și permițând, văzând, imaginându, vizualizarea, și, din nou, asa cum respirati in, ambele aceste cristale devin energizat cu energii ale iubirii neconditionate si energiile Luminii. Acum, să vedem aceste cristale de spin, întoarce, să alegeți ce fel aveți de gând să se rotească aceste cristale. Și, din nou, vom lucra cu respiratia. După cum ați spin aceste cristale, de fiecare dată când respira în a vedea de spin sau de cotitură a obține mai repede, iar ca viteza construiește în sus, vezi cristalele din ce în ce mai energizat cu energiile iubirii și energiile Luminii
Deci, acum cristalele sunt filare, filare, de cotitură, de cotitură, de cotitură – și devine și mai plini de energie, cu energiile Iubirii, devenind mai plini de energie, cu energiile Luminii. Deci, acum, ca am de spin aceste cristale, nu am să vă spun că vom merge în interiorul corpurile noastre folosind acest Corpului de Lumina cristalina. Vom micsora aceasta Corpului de Lumina cristalina până când este atât de mic încât poate trece prin peretele de o singura celula a corpului vostru fizic. Deci, acum, cu fiecare dintre out-respirații, a se vedea, simți, îți imaginezi, permiteți-vă să devină mai mici, mai mici, mai mici – în scădere, în scădere – mai mici, mai mici, de dimensiunea unui varf de ac, mai mic de mărimea unui fir de praf . Acum scădere, în scădere, mai mică decât un fir de praf, până la dimensiunea de o bacterie, un virus, un microb, și mai mici – în scădere, în scădere, în scădere.
Și acum vă cerem să meargă într-o singură celulă din corpul vostru fizice. Du-te prin peretele celular. Ești atât de mici nu se pot produce daune. Și acum, te uiti in jur în interiorul acestei celule, și a vedea ADN-ul vostru cristalin, Cât de multe directii de actiune ale ADN-ului nu le-ați aprins? Ați putea fi capabil de a vedea ADN-ul spirală sus și în sus, prin intermediul structurii voastre celulare, de conectare cu Mama – Tata – sursă, cu Dumnezeu – și în jos spirala, conectarea cu cristal foarte inima Gaia Zeita, planeta Pamant, Mama voastră Pământ . Acum, unii dintre voi ar putea avea mai mult de doua directii de actiune ale ADN-ului aprins, activată. Dacă acesta este cazul, nu vă faceți griji. Stai până când te prinde cu activare. Înțelegeți că aceste activari vă conectați nu doar cu Sinele vostru Superior, dvs. Eu Sunt Prezența, dar cu Mama – Tata – sursă, și Gaia Zeiță.
Vom activa pentru tine ADN-ul vostru cu Codurile Luminii Divine, cu energiile iubirii neconditionate, cu Geometria Sacra, literele foc de la Limbi străine sacre, codurile cheie din Cheile lui Enoch, Mahatma energie, Hristos Lumina. Deci, tot ce vrem să facem este de a vizualiza, a se vedea, permite, imaginați ADN-ul extinderea, două filoane după două-Strand, și s-au activat cu aceste coduri.
Deci, vedem acum primele doua directii de actiune ale ADN-ului – toată lumea are cel puțin două componente aprins – vezi acest ADN-ul spirală în sus și de sus la sursă, și în jos în inima Mamei Pământ. (Pauză) Și acum să ne activa aceste doua directii de actiune ale ADN-ului cu coduri de lumină divină, cu energiile iubirii neconditionate, cu Geometria Sacra, literele foc de la Limbi străine sacre, codurile cheie din Cheile lui Enoch, Mahatma energia, Lumina lui Hristos a vedea aceste aspecte mai mult de iluminat cu această energie. Vezi cristal deveni programate și activate.
Și acum extinde acest ADN-ul de mai două fire, și să vedem din nou aceste aspecte spirală în sus și în sus la mama – Tatăl – sursa, și în jos în inima Gaia Zeița. Și din nou, să ne activa aceste alte două componente ale ADN-ului, face patru, cu Codurile Luminii Divine, cu energiile iubirii neconditionate, cu Geometria Sacra, literele foc de la Limbi străine sacre, codurile cheie din Cheile lui Enoch , Mahatma Energie, Lumina lui Hristos. Declanșa Lumina, declanșa Lumina, Lumina, Lumina.
Deci, acum să ne extindem acest ADN prin încă două aspecte, făcând șase, și din nou, le începând cu spirală și în sus pentru a vedea Mama – Tata – sursa și în inima Mamei Pământ. Să activa aceste alte două componente cu codurile luminii divine, cu energiile iubirii neconditionate, cu Geometria Sacra, literele foc de la Limbi sacre, codurile cheie din Cheile lui Enoch, Mahatma Energie, Lumina lui Hristos.
Acum vom vedea le extinde cu încă două componente, făcând opt. Și aici, din nou, vom face același lucru, conectați în sus cu mama – Tată – Sursa, conectați în jos cu inima Mamei Pământ. Și din nou activa cu Codurile Luminii Divine, cu energiile iubirii neconditionate, cu Geometria Sacra, literele foc de la Limbi sacre, codurile cheie din Cheile lui Enoch, Mahatma Energie, Lumina lui Hristos.
A se vedea și simți în următoarele două componente, face zece. Și din nou, a se vedea aceste zece direcții spirală în sus și în sus la mama – Tatăl – Dumnezeu, și în jos spirala la Inima de Mama Pământ. Si din nou am activa cu Codurile Luminii Divine, cu energiile iubirii neconditionate, cu Geometria Sacra, literele foc de la Limbi sacre, codurile cheie din Cheile lui Enoch, Mahatma Energie, Lumina lui Hristos. Declanșa Lumina, Lumina, Lumina – Trigger Lumina, Lumina, Lumina. Declanșa Iubirea, declanșa Iubirea, Iubirea, Iubirea.
Deci, acum mergem la alte două aspecte, făcând doisprezece. Și, din nou, am activa de sus spirala și în sus la mama – Tatăl – sursă, și în jos spirala la inima Mamei Pământ. Și din nou vom activa Codurile Luminii Divine, cu energiile iubirii neconditionate, cu Geometria Sacra, literele foc de la Limbi sacre, codurile cheie din Cheile lui Enoch, Mahatma Energie, Lumina lui Hristos.
Deci, acum, să ne pachet, sau aduna aceste douăsprezece spirale de ADN într-un singur pachet, pulsează cu aceste coduri și activări. Și acum, vezi, simti, permite imagina, vizualiza un alt pachet de douăsprezece spirale de ADN. Și acum să ne integra acest pachet mai mult de douăsprezece spirale de ADN cu cele douăsprezece spirale de ADN, care au fost activate. Și cum aceste directii de actiune ale ADN-ului fuziona cu fire activate, acestea devin la fel de bine activate cu aceste coduri lumină divină, cu energiile iubirii neconditionate, cu Geometria Sacra, literele foc de la Limbi străine sacre, codurile cheie din Cheile Enoh, Mahatma Energie, Lumina lui Hristos.
Acum, există douăzeci și patru directii de actiune ale ADN-ului codificată și activ. Acum, să ne vedem din nou, un alt pachet de douăsprezece directii de actiune ale ADN-ului, și să ne fuzioneze aceste aspecte, acest nou pachet de douăsprezece spirale de ADN, cu douăzeci și patru de componente active. Doar le permite tuturor deveni un pachet și cum se merge cu douăzeci și patru axe activi, au devenit, de asemenea activat cu Codurile Luminii Divine, cu energiile iubirii neconditionate, cu Geometria Sacra, literele foc de la Limbi străine sacre, codurile cheie din Cheile lui Enoch, Mahatma Energie, Lumina lui Hristos.
Deci, acum să trecem de la ADN-ului. Puteți deplasa prin structura proprie celulare, cu propriul corp Lumina miniaturizat, până când ajunge la inima ta. Inima ta fizica care lucreaza pentru tine, fără discuție. Ea nu spune, “Eu nu te iubesc, și deci nu voi face pentru tine.” Atâta timp cât te iubesc, inima ta te iubește, iar aceasta inima pompeaza sange la fiecare parte a corpului fizic, pentru a cele mai îndepărtate colțuri ale corpului fizic.
Sângele tău este viu cristal. Acum am de gând să spiritualizeze sânge. Sângele tău va deveni lumină spirituală. Deci, acum, ca acest sângele este pompat prin intermediul de inima ta, să ne codul natura cristalină a acestui cristale lichide, din nou, cu aceleași coduri, codurile de lumină divină, cu energiile iubirii neconditionate, cu geometria sacră, literele de foc de limbi sacre, codurile cheie din Cheile lui Enoch, Mahatma Energie, Lumina lui Hristos. Vom vedea și simți sângele cristalin lichid pulsează prin corpul vostru, spiritualizarea fiecare parte. Tu ești, să înțeleagă, devenind lumină spirituală. Declanșa Lumina, declanșa Lumina, Lumina, Lumina. Lumina spirituală.
Acum, înțeleg că cristalele, care sunt, vitaminele, mineralele, sărurile, metalele, care se află în corpul fizic, să ne reprograma cu aceste coduri spirituale, codurile de lumină divină, cu energiile iubirii neconditionate, cu sacrul Geometrie, literele foc de la Limbi sacre, codurile cheie din Cheile lui Enoch, Mahatma Energie, Lumina lui Hristos.
Deci, acum, să ne codul de apă în corpul fizic – apa este, de asemenea, cu cristale lichide de viață. Să ne program de apa cu aceste coduri de lumina de zi, cu codurile cheie din Cheile lui Enoch,, cu geometria sacră, literele foc de la Limbi Sacre, energiile iubirii neconditionate, Mahatma Energie, Lumina lui Hristos.
Și acum, să ne programa întreaga structurii noastre celulare cu aceste energii. Acum să ceară și cer eliminarea tuturor frica de toate acestea structura cuiva celulare, iar reziduurile de cunoaștere a dis-responsabilizare, reziduurile de cunoaștere a fi deconectat de la sursa, mama – Tată, și nu se simte Iubirea neconditionata pentru voi. Am elimina acum codurile pe care le oprească de la primirea ABUNDENTA la toate nivelurile. Am elimina acum codurile pe care le oprească de la strălucitoare, și dând iubire fara frica în inimile voastre. Am recode structura voastră celulară cu geometrii de Lumina, si geometrii de dragoste. Înțelegeți că asta e ceea ce sunt – iubesc.
Deci, acum, de asemenea, activa și clar cu energii ale iubirii și luminii organele dense ale corpului fizic, ficatul, rinichii, splina – am elimina toate frica de aceste organe, și activează în cadrul acestora în geometria sacră de Lumina, Living Mandale spirituale de lumină, care vă va permite să fie zeilor că ești cu adevărat. (Pauză)
Acum am să vă cer să plecați corpurile voastre, prin orice mod pe care doriți. Puteți ieși prin zidul de o singură celulă, s-ar putea ieși din ochi, gura, nasul, urechile – orice fel pe care le-ar dori. Aș dori să ieși din corpurile-INTREPRINDEREA voastre!
Nu acum, eu cer ca, din nou, împreună cu dumneavoastră în-respirații, care vă deplasați trupurile voastre jurul valorii de un pic, care vă deplasați capetele voastre, pe care le mișcă degetele și teleschiuri, poate din umeri – dar nu se misca prea repede , pentru că dacă ai face, poate că unele dezorientare va avea loc, sau s-ar putea simți că nu ești tot aici. Deci, doar mișcă încet în jurul, și să integreze constiinta ta, și vă vom da ceva timp pentru această integrare să aibă loc.

Meditație dictat și canalizate prin Hari Das Melchizedek octombrie 1998, la Mt. Shasta intensivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu