vineri, 1 februarie 2013

Meditatia Arhanghelului Gabriel





Meditatia este practica de a incetini sporovaiala mintii. Atunci cand sunteti mai focalizati, voi deveniti mai constienti de aura voastra si de modul de a primi informatii. Voi permiteti sinelui vostru sa se opreasca si sa arunce o privire mai adanca asupra situatiilor din jurul voatru. Cu cat meditati mai mult, cu atat mai calra si mai buna va fi intuitia voastra

Meditatie pentru a Spori Intuitia

Asezati-va intr-un loc linistit, unde nu veti fi perturbat. Asezati ambele picioare pe pamant si mental pregatiti-va pentru aceasta meditatie. Incepeti prin impamantare si prin cenrare proprie. Inchideti ochii si imaginati-va cum cresc radacini din talpile voastre in Mama Pamant. Apoi urmati acest exercitiu simplu de respiratie pentru relaxarea corpului vostru fizic: inspirati pe nas, mentineti 7 sec. si eliberati usor pe gura. Repetati de 3 ori, apoi continuati sa respirati inconstient, in acest mod, pe durata meditatiei. Spuneti ego-ului vostru sa se ridice pe umarul vostru stang. Lasati-l sa inteleaga ca este doar un observator pe durata purificarii si sa stie ca asa este. Cereti Ingerilor voastri, Ghizilor si tuturor celor pe care ii doriti, sa va insoteasca in aceasta meditatie, acum.

Cereti Creatorului sa va trimita o raza protectoare de lumina alba. Creatorul aude cererea voastra si prin ochii mintii voastre voi puteti vedea, imediat, o raza de lumina coborand din univers. Priviti cum va inconjoara intr-o stralucire protectoare.

Acum voi sunteti pregatiti sa va expansionati intuitia voastra. Spuneti mental:”AA Gabriel, te rog, vino la mine acum, ca sa ma ajuti in a ma deschide, a primi intuitie si ghidare” AA Gabriel este, instantaneu, langa voi, pregatita sa va asiste.

Prin ochii mintii, imaginati-va ca stati in fata unui rau (apa curgatoare). Apa este limpede, adanca si curge foarte repede. Indreptati capul in directia curgerii apei si priviti in departare, unde raul curge intr-o imensa lumina stralucitoare. Cereti AA Gabriel sa va preia toate fricile, dubiile, grijile, sentimentele de incorectitudine, de blocare, de nesiguranta si se de neincredere si sa le arunce in aceasta apa.

Imaginati-va negativitatea voastra cum iese din corpul voastru ca un lichidnegru vascos, greoi care se prelinge si cade in rau. Priviti-l cum curge departe, departe de voi. Prin spalare in aceasta apa care curge repede, ajunge in lumina ca sa fie purificat si transformat intr-o energie pozitiva.

Cand acestea dispar, simtiti-va cum deveniti mai usori, mai usori, chiar mai usori. Simtiti-va cum eliberati, cum va inaltati. Simtiti cum se deschide mintea si se expansioneaza in spatiu din jurul vostru, simtiti-va constiinta extinzandu-se ca un balon, marindu-se peste granitele limitarilor voastre anterioare. Priviti-o inconjurand corpul voastru fizic si continuand sa se extinda inafara universului. Pastrati-va mintea libera fata de gandurile ce pot interfera, cat de limpede puteti si apoi permiteti-i cunoasterii, adevarului si intelegerii sa umple constiinta voastra.Rrealizati, ca voi zburati cu AA Gabriel intr-o lumina alba stralucitoare. Simtiti iluminarea perceptiei voastre si urmati-o pe AA Gabriel  in lumina, mai sus, mai sus, si mai sus, pana cand va aflati impreuna intr-o camera alba, pura, stralucitoare.

Stati in fata AA Gabriela si cereti-i sa va ilumineze al treilea ochi cu cu lumina intuitiei de culoare indigo si purpurie. Vedeti cum lumina vine de la AA Gabriel din centrul inimii in cel de-al treilea ochi al vostru. Simtiti puterea acestei lumini atunci cand este absorbita. Permiteti AA Gabriela sa va trimita aceasta energie pana cand simte ca ati primit destul.

Atunci cand ea este multumita, ea se intoarce si patrunde intr-un hol alb, lung. Urmati-o!  La capatul holului exista o usa cu un semn care spune”Usa de trecere spre Sinele meu Mai Inalt. Atunci cand sunteti pregatiti, deschideti aceasta usa si salutati-va Sinele Superior. Vedeti Sinele Superior ca pe o fiinta pefecta radianta, o reflectie a sinelui vostru fizic. Sinele vostru Superior este o parte din voi, indiferent de ce ati gandit sau ati cercetat, Sinele voastru Superior este constient si vrea sa impartaseasca cu voi.

Cereti Sinelui vostru Superior ca sa va ajute in taramul fizic pentru dezvoltarea intuitiei. Cereti-i AA Gabriel  si Sinelui vostru Superior asistenta si intarirea conectarii cu Sinele vostru Superior AA Gabriel va inconjoare pe amandoi intr-un ou de lumina aramie. Simtiti aceasta lumina aramie, transmitand energie de interactiune si comunicare! Simtiti legatura din centrul inimii voastre cu Sinele vostru Superior, care se extinde si se fortifica. Fiti incredintati ca sunteti intotdeauna, constienti de sentimentul ca el este o parte din voi. Cultivati cu grija simtul instinctiv si intuitiv! Permiteti-le sa devina parte a vietii voastre, din acest moment.

            Puneti Sinelui vostru Superior, orice intrebare aveti! Sinele vostru Superior va va raspunde in orice mod posibil. Asteptati oricat trebuie. Un raspuns va veni. Voi puteti simti raspunsul in interiorul vostru. Aflati ca sunteti in siguranta, intotdeauna, ci fiecare intrebare, cu fiecare raspuns. Ramaneti cu gandurile voastre. Voi va veti simti  atinsi de acest mesager interior si voi veti avea incredere in raspunsurile care vin la voi.

            Multumiti Sinelui vostru Superior pentru intalnirea cu voi si aflati ca voi sunteti conectati intotdeauna. Intelegeti ca puteti sa puneti intrebari Sinelui vostru Superior pentru a primi raspunsuri, oricand. Acum reveniti si urmati-o pe AA Gabriel  care iese prin usa, trece prin holul alb, lung. Luati-l de mana pe AA Gabriel coborati in zbor in josul raului. In jos, in jos, simtiti-va in siguranta! Voi sunteti dornici sa va treziti cu acest nou simt, emotionati sa vedeti cum va deveni parte din viata voastra.

            Multumiti AA Gabriela si cereti-i sa va protejeze de gandurile si de sentimentele negative care interfera cu primirea mesajelor voastre intuitive. De asemeni, multumiti Ghizilor Spirituali si Ingerilor, pentru ca v-au acompaniat in aceasta calatorie.

            Concentrati-va pe impamantarea si centrarea voastra prin imaginarea radacinilor din talpile voastre in Mama Pamant si respirati adanc si rar.

            Faceti pauza un moment si deschideti-va ochii.
            Daca ati avut probleme in auzirea raspunsurilor si in formatiilor de la Sinele vostru Superior, nu va nelinistiti! Continuati sa incercati. Practica desavarseste! Si, reamintiti-va, Sinele vostru Superior este chiar lipsa gandurilor!
                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu