luni, 25 februarie 2013

DETOXIFIEREA CU ION CLEANCE




Detoxifierea este foarte importanta pentru imbunatatirea organismului tau. Sanatatea organismului uman depinde in mare masura de echilibrul electric si energetic din corp. Trebuie luat in considerare si faptul ca organismul uman actioneaza asemenea unui magnet imens care atrage elemente nocive cum ar fi: metale grele, grasimi partial oxidate, depozite de colesterol, acid uric, acid lactic si o gama neplacut de impresionanta de elemente chimice.
Toate aceste toxine dezechilibreaza functiile organismului, creand un mediu propice pentru boli, alergii si probleme ale sistemului imunitar. Utilizarea regulata aparatului Ion Cleance sprijina corpul in actiunea de detoxifiere, imbunatatind efectul de bariera al sistemului imunitar si sprijina ficatul si rinichii in procesul de detoxifiere.
Corpul se detoxifica in timp ce pacientul este asezat confortabil pe scaun, cu picioarele imersate in apa calduta. Bobina este generatorul de ioni pozitivi si negative, creand electroliza la nivelul apei din unitate.Practic Ion cleance sprijina ficatul si rinichii (organele responsabile cu detoxifierea organismului) in procesul de detoxifiere.

Acest tratament este recomandat  persoanelor cu: circulatie sangvina si probleme legate de o circulatie necorespunzatoare, varice, edeme, artrita si dureri ale articulatiilor, obezitate, indigestii, alergii, sinuzita, toxicitatea ficatului si a rinichilor care determina o functionare nerecorespunzatoare a acestora, migrene, oboseala cronica, scleroze multiple, toxicitate cu metale grele, semne ale imbatranirii premature, scaderea poftei de mancare, raceli sau mediul toxic de munca.
 Contraindicatiile sunt pentru persoanele cu: implanturi electrice (pace-maker cardiac) sau metalice, episoade epileptice sau psihotice, sarcina, transplant renal, diabet de tip 1, persoane aflate in tratament de chimioterapie sau radioterapie, persoane cu rani deschise la nivelul talpilor, persoane care au tije metalice in picioare.
 Aparatul pentru detoxifiere
1. Este un tratament cu apă pură, ionizată, fără efecte secundare, sigur şi eficient;
2. Îmbunătăţeşte metabolismul, creşte imunitatea, creşte capacitatea de rezistenţă la îmbolnăviri, înlătură stările de sub-sănătate şi ajută la recuperarea organismului după boală, revigorând sângele;
3. Îngrijeşte sănătatea din interior spre exterior, aliminând efectiv toxinele interne şi substanţele dăunătoare şi ne purifică organismul;
4. Reduce glicemia, reglează nivelul colesterolului şi tensiunea arterială, îndepărtează simptomele gutei, reumatismului, artritei şi leziunilor traumatice, în timp ce creşte imunitatea;
5. Protejează sistemul endocrin împotriva ionilor negativi, armonizează Yin Yang, echilibrează valorile Ph-ului organismului, asigură funcţionarea normală a tuturor sistemelor şi organelor şi are grijă de sănătatea noastră.
O viata sanatoasa depinde de nivelul de electricitate din corp. O persoana sanatoasa ar trebui sa aiba 80% electricitate negativa (ioni negativi) si 20% electricitate pozitiva (ioni pozitivi).
Din acest motiv corpul uman este asemeni unui magnet gigantic care atrage si retine toxine. Unele dintre aceste toxine sunt metalele grele, grasimile partial oxidate, proteine neasimilate, depozite de colesterol, acid uric, placa, acid lactic si vastul sortiment de chimicale care patrunde în apa, aerul si în mâncarea noastra. Aceste toxine perturba functiile normale ale corpului creând un mediu propice pentru boli, alergii si probleme ale sistemului imunitar. Tehnologia generarii de ioni exista de multe decenii. Ea este secretul succesului procesului de detoxifiere ionica prin folosirea alternativa a încarcarii cu ioni pozitivi si cu ioni negativi în timpul aceleiasi proceduri.
Să ne curăţăm organismul regulat, vom fi răsplătiţi pentru asta! Organismul este capabil să facă o detoxifiere eficientă prin piele. De ce nu l-am ajuta? Această treabă pare greu de rezolvat. Într-adevăr, foarte mult timp această detoxifiere prin piele s-a putut realiza numai cu diverşi suplimenţi nutritivi sau diferite materiale sintetice şi căldură intensă (saună), combinată cu mişcare intensivă.
Ce vă oferim ? Un aparat care se încadrează într-un sistem, deci efectuează o detoxifiere complexă. De aceea are un efect senzaţional.
Ce obţinem ? Aparatul face o terapie ionizantă. Cu ajutorul ionilor ce ajung în organism, folosind mecanismul detoxifiant propriu al organismului elimină prin pielea tălpii toxinele. Prin această baie pentru picioare recomfortantă de maxim 30 de minute putem elimina toxinele din organism rapid şi sigur!
Imbunatateste energia organismului
             stimuleaza celulele si echilibreaza sistemul nervos vegetativ.
             stimuleaza metabolismul si creste imunitatea.
             purifica sângele si previne arterioscleroza.
             stimuleaza functiile organismului
             reduce solicitarea ficatului
” stimuleaza functionarea stomacului si a intestinelor
             inlatura durerile si grabeste vindecarea ranilor
             elimina radicalii liberi
             îmbunatateste functionarea articulatiilor
             amelioreaza durerile din încheieturi datorate artritei
             îmbunatateste somnul
” creaza o stare de bine generala
” mareste energia organismului
Principiul:
 Baza funcţionării aparatului este interacţiunea dintre organismul uman şi ionii negativi. Ce înseamnă acest lucru? Ionii negativi intensifică activitatea cerebrală crescând astfel randamentul, stimulează alimentarea cu oxigen al celulelor, ajută la un somn bun. În sistemul circulatoriu au efecte benefice asupra nivelului de colesterol, stimulează circulaţia, stabilizează tensiunea arterială, cresc nivelul de oxigen al sângelui. Ajută şi la regenerarea pielii. Dar toate acestea se întâmplă numai atunci când raportul ionilor negativi se află în limitele unor valori. Aparatul reglează această valoare optimă care este individualizat, astfel nu numai că face o detoxifiere complexă dar ajută şi la formarea efectelor benefice mai sus amintite. Ionii de hidrogen formati leaga radicalii liberi existenti in organism si ii scoate din corp, prin pielea talpilor, in functie de localizarea lor (in urma carora apa se coloreaza).
Reechilibrati-va corpul cu acest sistem de detoxifiere revolutionar. Tratamentul va poate readuce echilibrul la nivel celular si va declansa procesul dumneavoastra natural de detoxifiere. Corpul dumnevoastra va putea sa extraga nutrientii si sa scape de reziduuri si toxine. Rezultatul va fi o energie fizica si mentala reinnoita si o stare generala de bine.
Contraindicati :
             psoriazis, boli de piele, boli psihice (tratament cu produse psihotrope).
             transplant de organe, cei ce au aparate electromagnetice, implanturi cardiace.
             femei gravide, femei care alapteaza la san.
             copii sub 8 ani
             persoane cu leziuni externe, rani la picioare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu