luni, 28 ianuarie 2013

Dimensiunile sistemului nostru





Mai intâi de toate, permiteti-mi sa va descriu pe scurt dimensiunile  variate sau planuri ale existentei in modelul nostru. Noi folosim un  model compus din 12 dimensiuni, iar voi care va aflati aici intr-un  corp fizic, existati in dimensiunea a 3-a: este bazata pe materie.

Dimensiunea a 4-a este ceea ce noi numim planul astral: aceasta este  bazata pe partea emotionala. Impreuna, acestea doua compun ceea ce  noi numim Lumea Creatiei Inferioare ( dimensiunea I-a " regn mineral;  dimensiunea a II-a " regn vegetal; dimensiunea a III-a " regn animal;  dimensiunea a IV-a " astrala). Acestea sunt dimensiunile in care se  realizeaza jocul separarii. Acestea sunt singurele dimensiuni unde iluzia binelui si raului poate fi mentinuta si in care te poti simti separat de spirit si unul fata de celalalt. Deja sunteti destul de priceputi la aceasta. Jocul separarii a avut succes, dar acum este momentul ca el sa ia sfârsit. Astfel, aceasta planeta este intr-un stadiu de ascensiune si in acest moment vibreaza la nivelele inferioare ale planului astral. Ca parte integranta a procesului de ascensiune, toate dimensiunile vor fi inaintate catre dimensiunile superioare si vor inceta sa existe.
Deoarece acum planeta vibreaza la nivelul planului median-astral, il percepeti ca pe o stare de reverie. Nu esti niciodata sigur daca esti treaz sau adormit. Continuitatile inceteaza. Apare sentimentul ca in momentul in care le iei in mâna sau le atingi, lucrurile se pot schimba. Pixul cu care scrii poate deveni un ciocan si cândva aceasta
lipsa de continuitate nu te va mai deranja, asa cum nu te deranjeaza sa visezi. Vei observa ca starile tale de visare se schimba, astfel incât in momentul in care te trezesti nu esti sigur daca esti treaz.
Vei deveni lucid in timpul visului, perfect constient. Vei deveni cu totul constient in momentul in care te deplasezi prin diferite realitati si toate va vor parea la fel de reale cu cea in care va aflati. Nu veti mai avea senzatia ca exista doar o singura realitate
adevarata.

De la dimensiunea a 5-a pâna la a 9-a este Tarâmul Median al Creatiei, in modelul folosit de noi.
Dimensiunea a V-a este cea a corpului de lumina, in care voi sunteti constienti de voi insiva ca maestri si fiinte multidimensionale. In dimensiunea a 5-a sunteti complet orientati spre spirit. Multi dintre voi ati venit din acest plan pentru a fi slujitori ai Luminii aici.

A VI-a dimensiune detine schema ADN-ului crearii tuturor speciilor, inclusiv al omenirii. Tot aici sunt inmagazinate limbajele luminii si este alcatuita in principal din culoare si tonuri. Este dimensiunea unde constiinta creeaza prin gând si este unul dintre locurile unde voi lucrati in timpul somnului. Poate fi dificil sa iti câstigi pâinea cu asta, pentru ca nu puteti sa existati intr-un corp daca nu alegeti sa creati unul. Atunci când operati in dimensiunea a 6-a, sunteti mai mult un "gând viu". Voi creati prin intermediul constientei voastre, dar nu aveti neaparat un vehicul pentru aceasta
constiinta.

A VII-a dimensiune este cea a creativitatii pure, Lumina pura, sunet pur, geometrie pura si expresie pura. Este un plan de un rafinament infinit si este ultimul plan unde te percepi pe tine insuti ca "individ".

A VIII-a dimensiune este dimensiunea mintii de grup sau a sufletului de grup, si este locul unde poti atinge baza partii mai importante a ceea ce esti. Este caracterizata prin pierderea sensului a ceea ce reprezinta "eu". Atunci când calatoresti multidimensional, este planul unde vei depune cel mai mare efort pentru a-ti mentine
constiinta laolalta; pentru ca voi sunteti pur "Noi", operând cu scopuri de grup. Asa ca ar putea parea ca si cum te-ai duce sa te culci sau ti-ai pierde constiinta.

In modelul folosit de "Noi", a IX-a dimensiune este planul constiintei colective a planetelor, sistemelor stelare, galaxiilor si dimensiunilor. Daca vizitati aceasta dimensiune, poate fi dificil sa ramâi constient. Inca o data, este foarte dificil sa percepi sensul lui "Eu", deoarece voi sunteti atât de cuprinzatori, incât totul este "Tu". Imaginati-va ca sunteti constiinta unei galaxii! Fiecare forma de viata, fiecare stea, planeta si mintea de grup a fiecarei specii din ea se afla chiar in voi.

Dimensiunea a X-a pâna la a XII-a reprezinta Tarâmul Creatiei Superioare. Dimensiunea a X-a este sursa Razelor, casa a ceea ce noi numim Elohim. Aici se alcatuiesc noile planuri ale creatiei si apoi sunt trimise la nivelele Creatiei Mediane. La acest nivel poti avea simtul a aceea ce inseamna "Eu", dar nu seamana nici pe departe cu ceea ce voi sunteti obisnuiti din dimensiunea a III-a.

Dimensiunea a XI-a este cea a Luminii pre-formate " punctul de dinaintea creatiei si o stare de asteptare prin excelenta, asemanatoare cu momentul dinaintea unui stranut sau orgasm. Este tarâmul fiintei numite Metatron, a Arhanghelilor si a altor Akashii pentru acest sistem-Sursa. Exista memorii Akashice planetare si memorii Akashice, memorii galactice, cât si Akashice pentru un intreg sistem-Sursa. Voi va aflati intr-unul din multele sisteme-Sursa. De aceea va oferim o descriere doar pentru unul din sistemele-Sursa " acesta. Daca va duceti intr-un alt sistem-Sursa, veti trai ceva cu totul diferit. Eu, ca Arhanghel, am casa de baza dimensiunea a XI-a.

Dimensiunea a XII-a este Punctul Unic unde toata constiinta se stie a fi Absolut Una cu Tot Ce Este. Nu exista nici un fel de separare.
Daca patrundeti in acest nivel va veti da seama ca sunteti una cu Tot Ce Este, cu forta creatoare. Daca veti patrunde acolo, nu veti mai fi niciodata la fel, pentru ca nu puteti suporta acelasi grad de separare daca ati trait unitatea absoluta.

Sursa  COMUNICARE A ARHANGHELULUI ARIEL- CANALIZAT DE 
TASHIRA TACHI-REN


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu