luni, 21 ianuarie 2013

RIDICAREA VIBRATIEI DE VINDECARE A CORPULUI



RIDICAREA VIBRATIEI
DE VINDECARE
A CORPULUI


In Univers totul este energie la o anumita vibratie inclusiv la nivelul corpului uman.

Toti avem un camp energetic exterior numit “ aura”, cu diverse culori si forme, care ne inconjoara trupul si in care sunt pastrate toate informatiile despre starea de sanatate a corpului nostru.

Acest camp energetic exterior sustine corpul fizic.

De aceea este important si necesar sa acordam atentie atat corpului nostru fizic cat si energetic. Ele nu sunt separate, se influenteaza si se sustin reciproc.

Cand suntem sanatosi, energiile circula in interiorul corpului nostru conform unor modele bine stabilite numite meridiane si neexistand vreun blocaj energetic sistemul energetic al corpului este in echilibru.

Deci, boala nu reprezinta decat un blocaj energetic iar cand acesta dispare corpul se vindeca.

Daca ne lipseste ceva, este aceea informatie benefica organismului, care este prezenta in jurul nostru si care, prin diverse metode, poate fi accesata, actionand la nivel celular acolo unde este nevoie, simplu si usor, fara durere. 

Alegerea acestor tehnici are menirea sa mareasca capacitatea oamenilor de a beneficia de o energie superioara, de vibratie mai inalta, vindecatoare.

Vibratia inalta a corpului ii confera acestuia sanatate, protectie fata de energiile de joasa frecventa ( ganduri negative din partea altor persoane, atacuri info-energetice, psihotronice,  etc) si ascensiune in plan spiritual.

Cu ajutorul mainilor se scaneaza si depisteaza problemele existente, intrand automat in procesul de curatare, deblocare si echilibrare energetica.

Prin curatarea, netezirea, adunarea pe culori, taierea stringurilor(legaturi), eliberarea particelelor de suflet care nu ne apartin si aducerea inapoi a particelelor de suflet ce ne apartin, corpul intra intr-un proces de vindecare atat fizica cat si emotionala.

Nimic din ce a fost un stres sau o problema nu mai exista.

O importanta doesebita o are si activarea, curatarea, incarcarea, optimizarea chackrelor, „ motorase” de care depind buna functionare a corpului fizic.

Prin folosirea puterii gandului si a energiei benefice inconjuratoare prin maini se simte cum campul energetic se rearanjeaza, se remodeleaza structura osoasa astfel incat un picior mai scurt se poate lungi, o coloana se poate indrepta si un bazin deplasat se poate pune la loc, fara durere.

Totul este posibil atunci cand accepti SCHIMBAREA.

Elimina stresul, depresia, durerile fizice si emotionale prin - CURATARE, ECHILIBRARE, ENERGIZARE, ARMONIZARE ENERGETICA


Autor

Otilia DEAK



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu