vineri, 25 ianuarie 2013

Meditatia Cerului si a Pamantului


   


Urmati instructiunile care sunt simplificate astfel încât oricine sa poata urma acest lucru.
Puteti sa locuiti oriunde pe Pamant. Doar gasi un loc linistit si stati confortabil pe Pamânt si daca este posibil inchideti ochii.
            Începeti sa respirati ritmic si uniform – ceea ce înseamna ca inspiratiile si expiratiile au durata egala de timp. Relaxati-va si lasati-va gândurile de zi cu zi sa dispara. Doar urmariti-va pur si simplu respiratia.
În viziunea voastra interioara, vizualizati o scena frumoasa din natura. Orice peisaj ati vedea este la fel de frumos indiferent ca este în munti, desert, ocean – nu conteaza. Daca este la munte, de exemplu, ati putea vedea vârfurile lor acoperite cu zapada. Puteti sa vedeti imagini cu râuri, copaci si animale totul sub nori albi care se misca pe cer. Respirati aerul curat, proaspat de munte. Faceti ceva similar cu orice loc drag inimii voastre pe care il vizualizati. Simtiti in inima voastra dragostea pe care o aveti pentru natura si pentru Mama Pamant. Permiteti acestei iubiri sa devina puternice, pâna când corpul vostru simte puternic aceasta dragoste.
            Apoi luati aceasta dragoste pe care o simtiti pentru Mama Pamânt si puneti-o într-o minge mica – cu diametrul de aproximativ 5 centimetri – si trimiteti aceasta minge mica umpluta cu dragostea voastra pâna in centrul Pamântului. Trimiteti mingea, cu intentia ca Mama Pamant sa simta iubirea pe care o aveti pentru ea. Si apoi astepti.
 Asteptati ca Mama Pamant sa trimita dragostea ei inapoi la tine. Ea întotdeauna va raspunde pentru ca noi suntem copii ei. Unii oameni experimenteaza imediat dar pentru altii e nevoie de putin timp. Este o experienta foarte reala. Acesta nu este un lucru intelectual. Nu este ca si cum ti-ai spune tie insuti,”Acum simt dragostea Mamei Pamant”. Când se întoarce la tine dragostea Mamei Pamant acesta va fi la fel de dulce ca în momentul în care mama ta privea în ochii tai când erai un copil. Simtiti aceasta dragoste si lasati-o sa va inunde intregul corpul. Lasati-o sa va patrunda prin fiecare celula din corpul vostru. Sa se patrunda chiar si in corpul vostru de lumina, in  tot ce sunteti. Si pentru un timp – atâta timp cât doriti – stati pur si simplu conectati în aceasta dragoste, voi  în bratele Mamei Divine.
            Cand este momentul potrivit fara a rupe legatura cu Mama Divine indreptati-va  atentia catre Tatal Divin care este restul creatiei, altceva decât Creatia Pamântului.
            În viziunea voastra interioara vizualizati un cer de noapte umplut cu o multitudine de stele din Calea Lactee. Vizualizati planete, soarele (care ar trebui sa fie peste orizont), si luna. Vedeti frumusetea Creatiei si simtiti dragostea pe care o aveti pentru Tatal Divin. Permiteti acestei iubiri sa creasca puternic, pâna când sunteti gata de a izbucni în lacrimi de iubire.
 Si apoi, la fel ca cu mama, puneti aceasta dragoste într-o minge mica si cu intentia trimite-o în ceruri. Fie trimiteti-o la grilele sacre din jurul Pamântului, daca le întelegeti sau trimiteti-o la Soare Central, daca întelegiti ce înseamna asta. Sau  faceti ceea ce fac majoritea oamenilor – trimiteti-o la Soare noastru. Intentia este cea care conteaza. Si apoi astepti
            Ca si cu mama, asteptati pâna când Tatal trimite inapoi la voi dragostea lui. El întotdeauna va raspunde pentru ca noi suntem copii lui. Atunci când simtiti ca aceasta dragoste se intoarce la voi lasati-o sa va umple intregul corp, toate celulele. Lasati-o sa se patrunda chiar si in corpul vostru de lumina, in  tot ce sunteti. Din nou, puteti ramâne în aceasta iubire a Tatalui atâta timp cât doriti.
 Realizati ca în acest moment primiti si oferti dragostea Mamei Divine si a Tatal în acelasi timp. Acest lucru este extrem de rar pentru experienta unei fiinte umane. Acum Sfânta Treime se manifesta pe Pamant sub forma Mamei Divine, Tatalui Divin  si fiecare din voi sunteti Copilului Divin toti trei sunteti legati prin dragoste într-un triunghi Sfânt. Potrivit lui Sri Yukteswar, numai din acest loc sacru al Sfintei Treimi Creatorul poate fi vazut atât de clar si cu o experienta atât de directa.
            Acum, fara a rupe legaturile de dragoste cu parintii Divini pur si simplu experimentati prezenta lui Dumnezeu în mod direct. Permiteti lui Dumnezeu sa vina în corpul vostru, precum si toate din jurul vostru. Ce se întâmpla acum este între fiecare din voi si Dumnezeu. Aveti incredere în voi caci fiecare din voi sunteti un copil al lui Dumnezeu. Credeti în voi însiva deoarece acum sunteti  una cu Sursa.

Fie ca acesta meditatie  sa fie o binecuvântare în viata ta si la tot ceea ce atingi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu