marți, 23 aprilie 2013

Initiere in Ordinul Arhanghelului Mihail

initiere_arhanghel_Mihail


                                                 Initiere in Ordinul Arhanghelului Mihail


 Sambata 27.04.2013  ora 14:00

Iniţierea în Ordinul Arhanghelului Mihail este o experienţă frumoasă şi sacră . Din punct de vedere energetic, această initiere ne armonizează în mod special cu energia lui şi abilităţile Arhanghelului Mihail.
Cel de-al treilea ochi împreună cu chakra coroanei sunt acordate de către energia  Arhanghelului Mihail în timpul iniţierii, deschizându-ne către o mai bună conştientizare  din punct de vedere energetic şi intuitiv. De asemenea, Sabia noastră de Lumină este activată în timpul iniţierii, trimiţând în Univers mesaj că suntem de partea Luminii şi că imbraţişăm adevăratele aspecte ale fiinţei noastre.
Odată activată, această Sabie de Lumină poate fi apoi utililizată în armonie cu Sabia de Lumină a Arhanghelului Michael pentru a şterge sau curăţa, a tăia prin blocajele energetice din vieţile noastre, pentru a concentra şi amplifica afirmaţii iubitoare sau rugăciuni şi pentru a ne conecta cu Lumina Divină.
Procesul de iniţiere ridică vibraţiile noastre şi din moment ce Îndatoririle Arhanghelului Mihail cuprind şi realizarea şi respectarea Voinţei si Puterii Divine (în plus faţă de Protecţie), această iniţiere armonizează energia noastră cu cea Divină. Parte din intenţia lui Michael pentru această iniţiere este să ne pună mai mult în contact cu scopul vieţii sau sufletului nostru şi fie să ne conducă pe calea sufletului,  fie să accentueze calea pe care deja suntem.
Ceremonia de iniţiere conţine elemente comune cu alte iniţieri sau acordaje energetice, precum şi cu diferite hirotonisiri.
Iniţierea este un fel de apel la arme făcut cu compasiune, deoarece în acest moment din istorie ni se cere să luptăm de partea Luminii, pentru a vindeca temerile din inimile noastre cu ajutorul iubirii necondiţionate, pentru aduce pacea si iubirea pe aceasta planetă.

Locurile sunt limitate! ( 20 pers.)

Veti primi materialele corespunzatoare initierilor primite si certificatul de initiere.
Locatie : Bucuresti, Centrul Holistic Metatron.
Costul initierii : 50 lei.
Data limita pentru inscriere  25.04.2013, ora 20:00.
Inscrieri : email silvia@elenoh.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu