joi, 11 aprilie 2013

Nunta Cosmica

11-13 aprilie

,,
Acest moment se produce in intervalul
11 aprilie, incepand cu ora 06:22,
pană in 13 aprilie, ora 17:12
cand Soarele tranziteaza zodia Berbecului, iar Luna se afla in zodiac in Taur.
In acest interval cand fortele Soarelui care reprezinta Pricipiul Masculin si cele ale Lunii care reprezinta Principiul Feminin se afla la cote maxime de manifestare, ne putem folosi de acest impuls natural pentru
a pune bazele unor noi actiuni, pentru a crea un nou plan de viata pentru noi, pentru realizarea unui proiect important care are nevoie de sprijin spiritual sau care reprezinta o creatie sprituala.

Data fiind importanta acestui moment si forta sa generatoare este bine sa il folosim in mod intelept
pentru a proiecta cele mai indraznete, armonioase si creative forme-gand, pe care le dorim sa le manifestam si sa le materializam in viata noastra.
Fiecare dintre noi, poate folosi acest moment pentru a proiecta, construi, manifesta in viata sa o situatie, conjuctura sau chiar bunuri materiale pe care si le doreste, si pe care le poate obtine daca sunt in acord cu vointa divina.
Acest lucru se poate face pentru propria persoana cat si pentru un grup sau o comunitate , proiectand si construind situatii sau lucruri care vor fi de folos semenilor nostri.
Iubire si fapte bune!

Doamne ajuta, ne lumineaza si ne ocroteste!



Nunta Cosmica” se defineste ca perioada de timp in care Soarele si Luna se afla in simultan, in poziitile lor de exaltare.

Sursa: Crina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu